Kunst Taxateurs Haarlem 

Willem de Winter, Beëdigd taxateur Kunst & Antiquiteiten

Sinds 1983 is Willem de Winter beëdigd en gecertificeerd (nr. EN-45013) makelaar en taxateur in kunst, antiek en inboedel goederen en als zodanig lid van de Federatie TMV.

Voor het AVRO TV-programma Tussen Kunst & Kitsch taxeert Willem als expert de schilderijen uit de 19e en 20e eeuw. Ook buiten dit TV programma kunt u van zijn diensten gebruik maken. Willem de Winter verzorgd onder andere taxaties voor verzekering, onderlinge verdeling, successie aangifte en in geval van schade.

Veel verzekeringsmaatschappijen accepteren uitsluitend een taxatierapport opgemaakt door een beëdigd taxateur, die bij u de voorwerpen opneemt en beoordeelt en dat vastlegt in een rapport. Een verzekeringsrapport heeft een geldigheid van drie jaar. Binnen deze termijn zijn verzekeringsmaatschappijen gebonden aan de waardes vermeld in het rapport. Als particulier, bedrijf, instelling of museum bent u voor al uw taxaties bij ons van harte welkom.

Voor vragen over taxatiemogelijkheden en tarieven of voor het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen. Voor mondelinge taxaties bent u op afspraak welkom in de kunsthandel.

Willem de Winter, Beëdigd taxateur Kunst & Antiquiteiten
SKO gecertificeerd
Lid Federatie TMV

Contact Gegevens

Grotere kaart weergeven
Adres
  • Willem de Winter, Beëdigd taxateur Kunst & Antiquiteiten
  • Baan 41
  • Haarlem
  • website
taxateurs.org